Elke maand cureert Svdezwartedame unieke items en producten.

Svdezwartedame bewijst verlichtingsartikelen en verzendt voornamelijk naar Nederlandse klanten die zich inzetten om innovatie en gemak aan haar klanten te leveren. Wij zijn uw one-stop-bestemming voor al uw dagelijkse behoeften – het verspreiden van positiviteit en creativiteit met onze unieke vondsten. We zijn begonnen in 2018 en het is onze missie om alleen de BESTE en meest BETAALBARE items op deze website te vermelden. U, onze klanten, drijft ons om echt kieskeurig te zijn bij het kiezen van de producten die u wilt aanbieden. Als je iets niet ziet in deze webwinkel, komt dat waarschijnlijk omdat we er niet veel over hebben nagedacht of we het nooit zijn tegengekomen tijdens onze zoekopdracht. Als u een uniek product vindt dat het waard is om hier vermeld te worden, neem dan contact met ons op.

Maak contact met ons op sociale media!

Deel uw ervaring met ons door een foto of video van uzelf te sturen met het glanzende nieuwe product dat u bij ons heeft gekocht.

We kijken er altijd naar uit om uw beoordelingen en suggesties te lezen. Laten we het laten gebeuren!

EEN GARANTIE

We zijn er zo zeker van dat u van onze producten zult houden – we bieden 100% gratis Amerikaanse verzending op de meeste artikelen; en een 100% tevredenheidsgarantie.
Houd je niet van iets dat je hebt gekocht? Laat het ons weten en we geven u graag een volledige terugbetaling.

HEEFT U VRAGEN?

Neem nu contact met ons op via onze contactpagina of stuur een e-mail naar [email protected]

Veel winkelplezier!

Svdezwartedame Team